Prikaz vseh 5 rezultatov

Gin Karbun Aura

37,82

Aktivno oglje odstranjuje toksine iz telesa, zato je Gin Karbun med destilacijo podvržen procesu filtracije skozi aktivno oglje in ga uporablja kot pomembno sestavino pri uživanju. Navdihuje ga moč zadnjega ‘Karbunarija’ iz Čićarije, območja, kjer se nabirajo samo naravne sestavine, ki so ključne za nastanek tega fantastičnega gina. Krasi ga elegantna, kristalno čista in prozorna barva, vonj je fin, eleganten in zapeljiv. V vonju prevladuje nota brinovega soka, pomarančne lupinice, sladkarij in mahu. Okus je suh in topel s pookusom pikantne note ingverja.

Gin Navy Aura

40,41

Gin Navy Aura je narejen iz divjega brina ročno nabran na obrobju pokrajine Čičarije,oznaka Navy Strenght je zagotovilo njegove moči (58,5 % alko).

Gin Old pilot

41,48

Hrvaški craft gin, proizveden s posebno tehnologijo destilacije in izbranimi hrvaškimi rastlinami: brinove jagode, pomaranče, sivke, žajblja, oljčnih listov in angelike. Sredozemlje in celinski del Hrvaške v eni steklenici.

GIN OLD PILOT BARREL AGED

71,98

Old Pilot’s Gin – Barrel Aged Gin je naš nagrajeni gin, ki je počival v prvo polnjenih sodih iz hrvaškega in ameriškega hrasta. Botanična razmerja so nekoliko spremenjena, vendar še vedno uporabljamo 6 hrvaških ročno nabranih botaničnih rastlin iz Sredozemlja in celinskega dela Hrvaške. Po destilaciji je gin počival v petih različnih sodih. Razlikujejo se po volumnu, vrsti hrasta, stopnjah praženja/oglenitve, pripravi, … vsaka daje svoj pečat in kompleksnost končnemu žganju.

Količina: 700 Ml
Procentov alkohola: 45,5 %
Starost: